Şahiştii de la CSM Ploieşti, 4 medalii la Campionatele Naţionale de la Călimăneşti Căciulata!

Şahiştii de la CSM Ploieşti, 4 medalii la Campionatele Naţionale de la Călimăneşti Căciulata!

La sfârşitul lunii aprilie, în intervalul 14-25, şahiştii de la CSM Ploieşti au participat, la Călimăneşti Căciulata, la Campionatele Naţionale individuale pentru copii, juniori şi tineret (categoriile 8-20 ani), la şah clasic, şah rapid, blitz şi dezlegări.

Sportivii pregătiţi de Petre Grigore au avut evoluţii foarte bune, reuşind să obţină 4 medalii – două de argint şi două de bronz -, două locuri 4 şi 3 locuri 6, iar patru dintre şahişti au dobândit dreptul de a face parte din lotul naţional al României.

Radu Antonia (fete, 8 ani) a fost performera clubului, ea reuşind să obţină două medalii de argint, una la şah rapid şi alta la blitz, precum şi medalia de bronz în concursul de dezlegări. Cealaltă medalie a fost cucerită de Marian Sandu (băieţi, 20 ani), care a ocupat locul al 3-lea în concursul de şah clasic.

Evident, cei doi vor fi componenţi ai lotului naţional, drept pe care l-au mai obţinut Anamaria Raţă şi Irinel Trăilă. Anamaria (fete, 16 ani) a ocupat locul al 6-lea la şah clasic şi al 4-lea la blitz. O clasare bună a avut şi Sergiu Herea, care a fost al 4-lea la blitz.

La competiţia de la Călimăneşti Căciulata au participat 562 de şahişti.

Galerie foto: