Gimnastele de la CSM Ploieşti, medaliate cu bronz la Campionatul Naţional pentru Copii!

Gimnastele de la CSM Ploieşti, medaliate cu bronz la Campionatul Naţional pentru Copii!

Cele mai mici gimnaste ale CSM Ploieşti au participat, în weekend, la Campionatul Naţional de Copii, o competiţie rezervată sportivelor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 8 ani şi organizată în premieră de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică într-o comună. Evenimentul a fost găzduit de Sala de sport a Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, din Cumpăna, o comună din judeţul Constanţa cu doar 12.000 de locuitori care respiră sport: are trei săli de sport, un teren de fotbal cu nocturnă şi minihotel şi multe alte facilităţi oferite celor care vor să facă mişcare.

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a fost reprezentat de şapte sportive cu vârsta de 6, 7 şi 8 ani, care au reuşit să obţină o medalie de bronz în concursul ansamblurilor, precum şi o calificare individuală pentru Cupa României.

Astfel, ansamblul format din Ştefania Puiu, Maia Teodora Butnariu, Alessia Ştefania Croitoru, Delia Bianca Stroe, Ingrid Ştefania Gavril şi Raisa Maria Dinu a urcat pe ultima treaptă a podiumului (din 6 echipe participante), obţinând dreptul de participare la Cupa României, iar mezina echipei, Maria Maya Anghel, a fost a 5-a la categoria de vârstă „6 ani”, ceea ce-i garantează, la rându-i, prezenţa la Cupa României. Un rezultat promiţător a fost realizat şi de Ştefania Puiu, cea care, la categoria de vârstă „7 ani”, a ocupat locul al 10-lea.

Sportivele de la CSM Ploieşti sunt pregătite de Liliana Băescu (coordonator) şi Simona Puiu.

Galerie foto: