Gimnastele de la CSM Ploieşti revin cu trei medalii din Bulgaria!

Gimnastele de la CSM Ploieşti revin cu trei medalii din Bulgaria!

Gimnastele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan au revenit, ieri, din Bulgaria, acolo unde au participat la două turnee internaţionale extrem de puternice, la startul cărora s-au aflat sportive de valoare, din 29 de ţări.

Fetele pregătite de Simona Puiu şi Liliana Băescu (coordonator) s-au întors acasă cu trei medalii, toate de argint şi toate obţinute în turneul de la Veliko Târnovo, desfăşurat sâmbătă. Denisa Stoian a fost a doua în concursul senioarelor la măciuci şi panglică, iar Miruna Ciocîrlan, în cel al junioarelor, la măciuci.

Competiţia de la Veliko Târnovo a urmat Turneului Internaţional FIG „Sofia Cup”, acolo unde junioarele au ocupat, într-o companie extrem de selectă, locul al IV-lea pe naţiuni. Echipa formată din Miruna Ciocîrlan şi Laura Aniţei (CSŞ Iaşi) a venit după Rusia, Belarus şi Bulgaria, poziţia ocupată fiind remarcabilă în condiţiile în care la start s-au aflat 17 echipe.

Tot în întrecerea junioarelor, Miruna a fost a 11-a la individual compus (din 50 de sportive) şi s-a calificat în finala de la minge, în care a ocupat locul al 7-lea.

La senioare, Denisa Stoian a venit pe locul 20, din 27 de sportive, având ceva dificultăţi în exerciţiul de la panglică, la care a obţinut un punctaj mic comparativ cu nivelul obişnuit al evoluţiilor sale.

Cea de-a 3-a sportivă a clubului nostru prezentă la Sofia a fost Sabina Enache, gimnasta care este componentă a Centrului Naţional Olimpic pentru Junioare de la Arad făcând parte din ansamblul de junioare al României, care s-a calificat în finala cu panglici, ocupând locul al 8-lea.