Hipodromul Ploieşti: sezonul 2019 debutează pe 13 aprilie, cu Premiul Primăverii!

Hipodromul Ploieşti: sezonul 2019 debutează pe 13 aprilie, cu Premiul Primăverii!

Aşa cum s-a stabilit în luna ianuarie, atunci când a fost întocmit calendarul competiţional al curselor clasice şi semiclasice din 2019, prima reuniune importantă de pe Hipodromul Ploieşti va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, începând cu ora 10.30.

Va fi un eveniment cu patru curse de trap, având ca principal reper Premiul Primăverii, o alergare semiclasică pentru caii de 4 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 de metri. Bineînţeles, nu vor lipsi surprizele pe care conducerea Complexului Hipodrom Ploieşti le pregăteşte, una dintre acestea fiind un spectacol de dresaj oferit de Filimon Iordache, un cascador cu prezenţe în peste 100 de filme româneşti şi internaţionale, colaborator al cunoscuţilor Florin Piersic, Sergiu Nicolaescu, Amza Pelea, Gheorghe Dinică, Jean Claude van Damme sau Steven Seagal, dar şi câştigător al multor premii la Festivaluri de Circ din toată lumea.

Mai trebuie spus că, în urma unei şedinţe cu proprietarii de cai, s-a convenit ca a doua reuniune hipică a anului, în cadrul căreia se va ţine Premiul de Paşte, să fie devansată cu o săptămână şi să aibă loc sâmbătă, 20 aprilie.

Şi în acest an, biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit.