Echipa de handbal juniori 1, tot mai aproape de Turneul final!

Echipa de handbal juniori 1, tot mai aproape de Turneul final!

Echipa de handbal juniori 1 a CSM Ploieşti a mai făcut un pas spre Turneul final al campionatului după ce a reuşit să câştige clar, cu 52-28 (25-11) partida susţinută ieri, în Sala „Olimpia”, în compania ultimei clasate din Grupa Valoare 1, LPS Brăila.

Meciul a fost fără istoric, oaspeţii rezistând doar… 6 minute: au condus cu 4-2, după care a urmat un iureş ploieştean concretizat în zece goluri consecutive, iar, la 12-4 pentru CSM, lucrurile erau clare. S-a mers „gol-gol” până la 17-9, după care au venit alte şase reuşite ploieştene şi, la 23-9, nu se mai punea decât problema diferenţei finale.

Pentru CSM Ploieşti, au evoluat: Al. Ispas, Ad. Tănăsescu – C. Albu (12 goluri), A. Stănescu (12), V. Bucuroiu (6), N. Nicolae (4), G. Paraschiv (4), D. Rudai (4), V. Alici (2), Al. Pop (2), M. Chiranu (2), P. Bucur (2), A. Militaru (1), R. Pantazi (1), I. Mereu şi M. Oprea.

Elevii lui Silviu Stănescu ocupă primul loc în Grupa Valoare 1, iar joi şi-ar putea asigura şi calificarea matematică la Turneul final, dacă se impun în deplasarea de la AHC Dobrogea Sud Constanţa. Meciul se va disputa la ora 12.00. Băieţii au programate două partide în această săptămână, duminică urmând să primească vizita celor de la LPS Suceava.

Echipa de handbal juniori 2 a cedat, în weekend, în deplasarea de la Braşov, pierzând cu 46-33 (23-13) partida cu CSŞ Dinamo. Elevii lui Gheorghe Puia joacă miercuri, de la ora 13.00, în Sala „Olimpia”, cu AHC Potaissa Turda, iar sâmbătă au programat derbiul ultimelor clasate în Grupa Valoare 4, la CS Sporting Ghimbav.

Cu înfrângere s-a soldat şi meciul jucat de juniorii 3 ai clubului în Grupa Speranţă 2, în deplasare, cu CSŞ Ploieşti, scor 34-42. În această săptămână, băieţii pregătiţi de Gheorghe Puia joacă două meciuri: joi, în Sala „Olimpia”, cu ACS Fortuna Bucureşti, şi duminică, în deplasare, cu CSO Tricolorul Breaza.

Din cauza numărului mari de meciuri programate în această săptămână, juniorii 1 şi-au amânat pentru săptămâna viitoare cele două jocuri din Seria B a Diviziei A, urmând să joace luni la CSU Piteşti şi miercuri, pe teren propriu, cu CS Medgidia.

Echipa de junioare 3 a jucat în devans, marţea trecută, meciul din etapa a 3-a a Grupei Valoare 2, de la Ghimbav, şi a pierdut cu 32-46 (15-25), în faţa celor de la Sporting, cu care s-au luptat şi în faza anterioară a competiţiei.

Fetele lui Robert Comendant au programate două meciuri grele în această săptămână, primul fiind miercuri, de la ora 17.00, la HC Activ CSO Plopeni, iar cel de-al doilea sâmbătă sau duminică (programarea se va face mâine), pe teren propriu, cu CSM Bucureşti.