Echipa de handbal junioare 4, locul al 2-lea la „Cupa Primăverii”, de la Râmnicu Sărat!

Echipa de handbal junioare 4, locul al 2-lea la „Cupa Primăverii”, de la Râmnicu Sărat!

Echipa de handbal junioare 4 a CSM Ploieşti a participat, de vineri până duminică, la „Cupa Primăverii”, un turneu de verificare desfăşurat la Râmnicu Sărat, în Sala „Vasile Ştefan”. Fetele pregătite de Geta Opincariu au avut evoluţii foarte bune, reuşind să câştige cinci din cele şase partide disputate şi să ocupe, la final, locul al 2-lea în clasamentul competiţiei.

CSM Ploieşti a trecut, pe rând, cu 33-4 de CSŞ Galaţi, 29-16 de CSŞ Sfântu Gheorghe, 29-18 de CSM Râmnicu Sărat, 29-15 de Transilvania Braşov şi 21-19 de Art Galaţi, singura înfrângere fiind suferită în faţa echipei care avea să câştige turneul, Corona Braşov (18-20).

În afara locului al doilea din ierarhia finală a întrecerii, CSM Ploieşti a obţinut şi două premii individuale, prin Enryka Bodijar, golghetera turneului cu 69 de goluri, şi prin Alexia Niţă, care a fost declarată „cea mai bună extremă dreapta”.

Lotul folosit de Geta Opincariu în competiţia de la Râmnicu Sărat a fost următorul: Bianca Voicilă, Ioana Săvulescu, Enryka Bodijar, Bianca Rădulescu, Diana Ilie, Bianca Iordache, Rebeca Tănase, Adela Radu, Dariana Mihai, Alexia Niţă, Alexandra Sîrbu, Andreea Popescu, Irina Simion, Ştefania Ghiţă, Bianca Pîrvulescu şi Medeea Zafiris.