CSM Ploieşti, eliminată în „sferturi” la Cupa Moş Crăciun la minifotbal!

CSM Ploieşti, eliminată în „sferturi” la Cupa Moş Crăciun la minifotbal!

Echipa de fotbal juniori D a CSM Ploieşti a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei Moş Crăciun la minifotbal, tradiţionala competiţie organizată, an de an, de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova şi ajunsă la ediţia cu numărul XXIV. Băieţii pregătiţi de Gheorghe Mârzea au fost eliminaţi de Astra Ploieşti, cu scorul de 3-1, după ce trecuseră, dimineaţă, în optimile de finală ale întrecerii, de Fortuna Breaza, în urma loviturilor de departajare. A fost, în „optimi”, 1-1 la finalul timpului regulamentar de joc, CSM deschizând scorul imediat după pauză, prin Cristian Bondor, dar fiind egalată la scurt timp. La loviturile de departajare, Matei Caravia şi Marian Stanciu au transformat de la linia de „7 metri”, iar portarul Vlăduţ Stan a reuşit să pareze două dintre şuturile adversarilor.

În faza preliminară, CSM Ploieşti a făcut parte din Grupa E, de la Blejoi, înregistrând următoarele rezultate: 0-5 cu Petrolul ’95 I Ploieşti, 1-1 cu CS Blejoi şi 11-0 cu Comuna Teişani.

Lotul de jucători folosit de Gheorghe Mârzea în turneu a fost următorul: Vlăduţ Stan, Andrei Andreescu, Sebastian Mănişor, Marian Stanciu, Florin Chivu, Cristian Bondor, Matei Caravia, Andrei Chiran, Alexandru Ghizdeanu, Ionuţ Rădulescu, Darius Nicolae Moisei şi Alexandru Călin.

Galerie foto, CSM Ploieşti – Fortuna Breaza: