Cupa „CSM Ploieşti” la minifotbal: mâine se joacă semifinalele!

Cupa „CSM Ploieşti” la minifotbal: mâine se joacă semifinalele!

Amânată cu o săptămână din cauza programului încărcat din Sala Sporturilor Olimpia, faza semifinală a Cupei „CSM Ploieşti” la minifotbal, competiţie destinată angajaţilor diferitelor instituţii din judeţ aflate în subordinea municipalităţii, va avea loc mâine.

Meciurile vor începe la ora 13.00 şi, conform programului stabilit cu prilejul tragerii la sorţi din 23 noiembrie, primul joc va fi SC Hale şi Pieţe – Consiliul Judeţean Ploieşti, în fapt prima semifinală a zonei play-off. Cea de a doua semifinală, CSM Ploieşti – Transport Călători Express, se va juca imediat după, teoretic de la ora 11.40. Asta, evident, în cazul în care prima semifinală nu se va încheia la egalitate, situaţie în care, conform protocolului stabilit, se va trecre direct la executarea a câte trei lovituri de departajare.

Apoi, vor urma semifinalele din zona play-out: Consiliul Local Ploieşti – RASP Ploieşti (programat la ora 14.20) şi Parc Municipal Vest – Parc „Constantin Stere” Bucov (programat la ora 15.00).

Faza finală va avea loc joi, 20 decembrie, de la ora 16.00, începând cu jocurile de clasament şi culminând, firesc, cu finala mare a competiţiei.

Grupa play-off

Semifinala 1 (ora 13.00): SC Hale şi Pieţe – Consiliul Judeţean Ploieşti

Semifinala 2 (ora 13.40): CSM Ploieşti – Transport Călători Express

Grupa play-out

Semifinala 1 (ora 14.20): Consiliul Local Ploieşti – RASP Ploieşti

Semifinala 2 (ora 15.00): Parc Municipal Vest – Parc „Constantin Stere” Bucov