Echipa de handbal juniori 2 merge în faza semifinală!

Echipa de handbal juniori 2 merge în faza semifinală!

Trei dintre echipele de handbal juniori ale CSM Ploieşti au avut programate, astăzi, meciuri oficiale, bilanţul fiind de două victorii şi o înfrângere.

Cel mai important success a fost cel obţinut de juniorii 2, care s-au impus cu 26-24 (12-10) în disputa de la prânz, din Sala “Olimpia”, cu CS Olimpic Mizil, care stabilea ultima formaţie din Seria H calificată pentru faza semifinală a campionatului. Băieţii pregătiţi de Gheorghe Puia aveau chiar şi varianta remizei pentru a se menţine pe locul al 3-lea al clasamentului seriei, dar au reuşit să se impună la finalul unei confruntări în care au condus constant de-a lungul celor 60 de minute.

Au început foarte bine, conducând cu 5-2, 7-3 şi 10-5 (minutul 22), dar finalul primei părţi n-a fost la fel de inspirat, iar oaspeţii au venit de la 12-8 (min 25), la 12-10, la pauză. Partea secundă a fost o cursă de urmărire pentru vizitatori, care n-au reuşit, însă, decât să se apropie la un gol (19-18, minutul 46 şi 23-22, minutul 55), pentru că, de fiecare dată, ploieştenii s-au desprins din nou şi şi-au asigurat un final de meci liniştit: 26-24.

Pentru CSM Ploieşti, au jucat: M. Oprea, D. Mitrică – A. Anghelescu (7 goluri), M. Iorga (4), Al. Herghelegiu (3), Al. Pleşea (3), Al. Ghiţă (3), E. Moldoveanu (2), Fl. Mereu (2) şi R. Iacob (2).

Tot în Sala „Olimpia”, dar de la ora 18.00, au jucat şi junioarele 3, care şi-au menţinut poziţia de lidere ale clasamentului Seriei D prin victoria clară, 42-29 (21-15), obţinută în faţa Tricolorului Breaza. Robert Comendant le-a folosit, astăzi, pe: A. Floroiu, M. Neagu – D. Grădişteanu (8), C. Podărescu (7), M. Botică (6), B. Popescu (4), I. Manolache (4), M. Iordache (3), A. Burtea (3), A. Toma (2), Cr. Blidaru, B. Andronache, N. Jianu şi B. Voicilă.

Fetele mai au un meci în această săptămână, ele urmând să joace sâmbătă, de la ora 13.30, în deplasare, cu formaţia de pe locul al 8-lea al clasamentului, CSŞ Dinamo Braşov.

În fine, tot astăzi au jucat şi juniorii 1 ai clubului, dar în Divizia A, ultima etapă a primei jumătăţi de campionat aducându-le deplasarea de la CSU Târgovişte. Gazdele s-au impus cu 31-29 (14-12), la capătul unei partide în care antrenorul Silviu Stănescu i-a folosit pe: Al. Ispas, Ad. Tănăsescu, A. Cioc – N. Nicolae (6 goluri), M. Chiranu (5), R. Pantazi (5), G. Paraschiv (4), C. Albu (4), A. Militaru (2), A. Stănescu (2), R. Floarea (1), Jugănaru.

În campionatul Diviziei A va urma pauza de iarnă, competiţia urmând să se reia pe data de 30 ianuarie 2018.

Până atunci, însă, băieţii mai au de jucat mâine, de la ora 16.00, ultimul meci din faza grupelor la nivel de juniori 1, pe terenul celor de la LPS Buzău. Înaintea ultimei etape, CSM Ploieşti ocupă primul loc în Seria B, cu 10 victorii şi o singură înfrângere.

Galerie foto – Juniori 2, CSM Ploieşti – CS Olimpic Mizil: