CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, 3 medalii de bronz la Finalele Campionatelor Naţionale „U23”!

CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, 3 medalii de bronz la Finalele Campionatelor Naţionale „U23”!

În acest weekend, Sala Sporturilor din Drobeta Turnu Severin a găzduit Finalele Campionatelor Naţionale de judo Ne Waza (lupta la sol) pentru tineret – „U23” şi Campionatele Naţionale de judo pe echipe pentru tineret – „U23”.

CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a participat în competiţia pe echipe atât la feminin, cât şi la masculin, fetele reuşind să intre în posesia medaliilor de bronz, iar băieţii să ocupe locul al V-lea.

La feminin au fost înscrise cinci echipe, iar fetele noastre au trecut cu 3-2 de CSM Piteşti şi au pierdut cu acelaşi scor atât în faţa ocupantei poziţiei secunde, CSM Drobeta Turnu Severin, cât şi a campioanei CSM Cluj. Cel de-al doilea loc 3 a fost ocupat de SCM Deva. Echipa noastră a fost alcătuită din: Cătălina Şchiopu (52 kg), Denisa Cristea (57 kg), Cătălina Topală (63 kg), Ionela Macovei (63 kg) şi Diana Marcu (+70 kg).

La masculin au participat 7 formaţii, iar echipa noastră a pierdut cu 4-1 în faţa vicecampioanei SC Miercurea Ciuc şi cu 3-2 în faţa echipei LPS-CSŞ Liberty Oradea, în lupta pentru locul al 3-lea. CSM Piteşti a devenit campioană, iar U-CSM Cluj Dinamo a ocupat celălalt loc 3 al competiţiei.

La Campionatul Naţional Ne Waza au participat 65 de sportivi de la peste 20 de cluburi din ţară, iar sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au reuşit să cucerească două medalii de bronz şi să obţină un loc VII. Pe ultima treaptă a podiumului au urcat Cătălina Şchiopu (-52 kg) şi Diana Marcu (+63 kg), iar locul al VII-lea a fost ocupat de Antonio Minigote (-66 kg).

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti care au participat la această competiţie sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu.