Hipodromul Ploieşti: Premiul de Închidere şi Criteriul de Fond încheie, duminică, sezonul 2018!

Hipodromul Ploieşti: Premiul de Închidere şi Criteriul de Fond încheie, duminică, sezonul 2018!

Duminică, 25 noiembrie, începând cu ora 10.30, Hipodromul Ploieşti va găzdui ultima reuniune hipică oficială din acest an, organizatorii pregătind un eveniment special, cu cinci curse de trap şi, în premieră, cinci curse de ogari!

Va fi o reuniune cu 45 de cai la start şi cu două curse de trap extrem de importante, Premiul de Închidere şi Criteriul de Fond, dar şi cu alte surprize pregătite de organizatori. Tot ca o premieră, după ce au monitorizat precedenta reuniune hipică de pe Hipodrom, reprezentanţii Casei de pariuri Fortuna au venit alături de CSM Ploieşti şi vor contribui la premierea a două dintre cursele zilei, Premiul de Închidere şi Premiul Silver, ambele extrem de atractive, cu câte 12 cai înscrişi. Totodată, Fortuna le-a pregătit un cadou spectatorilor prezenţi pe Hipodrom, urmând să organizeze o tombolă cu prilejul Premiului Fortuna Gold: spectatorii vor avea prilejul să pronosticheze câştigătorul cursei, iar, în urma unei trageri la sorţi, zece dintre cei inspiraţi vor intra în posesia unor premii personalizate oferite de cunoscuta casă de pariuri.

Reuniunea va avea ca principal eveniment Criteriul de Fond, ultima cursă clasică a anului, la finalul căreia vom afla cel mai bun fondist de pe Hipodrom. Este o cursă de anduranţă, pe distanţa a 3200 de metri, în care vor concura cei mai rezistenţi opt cai de pe hipodrom, cu vârsta de minim 4 ani.

Programul complet al reuniunii este următorul: ora 10.30 – Premiul Talion; ora 10.40 – cursă demonstrativă ogari, Premiul Terra (Grup 1, masculi); ora 11.00 – Premiul Talaz; ora 11.10 – cursă demonstrativă ogari, Premiul Terra (Grupa 2, masculi); ora 11.30 – Premiul de Închidere; ora 11.45 – cursă demonstrativă ogari, Premiul Terra (Grupa 1, femele); ora 12.00 – Premiul Silver; ora 12.15 – cursă demonstrativă ogari, Premiul Terra (Grupa 1, mixt); ora 12.30 – Criteriul de Fond; ora 12.40 – cursă demonstrativă ogari, Premiul Terra (Grupa 1, puppy).

Ca de obicei, poneiul Matilda va fi la dispoziţia celor mai mici dintre spectatori pentru a-i plimba în zona special amenajată, cu menţiunea că, de data aceasta, va fi alocat un interval de timp bine stabilit, de două ore, între 10.45 şi 12.45.

Bineînţeles, pe toată durata reuniunii, spectatorii vor putea profita de fenomenul „Street food”, partenerii tradiţionali ai Complexului Hipodrom anunţând o ofertă generoasă, care va satisface, cu siguranţă, poftele celor mai gurmanzi oaspeţi.

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit.

Programul reuniunii de duminică:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download