Weekend plin pentru cei mai mici handbalişti de la CSM Ploieşti!

Weekend plin pentru cei mai mici handbalişti de la CSM Ploieşti!

Cei mai mici handbalişti ai CSM Ploieşti au participat, şi ei, în acest weekend, la diferite turnee, junioarele 4 fiind prezente la „Cupa de Toamnă”, de la Plopeni, iar formaţiile de mini-handbal şi baby-handbal, la competiţiile organizate de Asociaţia Judeţeană de Handbal Prahova, la Mizil, respectiv Ploieşti, în Sala „Leonard Doroftei”.

Fetele pregătite de Geta Opincariu au fost prezente la “Cupa de Toamnă” de la Plopeni, unde au disputat trei meciuri, pe parcursul a două zile. Sâmbătă, au câştigat cu 29-19 partida cu ACS Bocşa şi au remizat cu gazdele de la CSO Plopeni, 19-19, pentru ca, duminică, să cedeze cu 22-24 în disputa cu CSM Bucureşti. În urma acestor rezultate, CSM Ploieşti a încheiat turneul pe poziţia secundă a clasamentului.

Duminică, echipele de mini-handbal şi baby-handbal au avut, şi ele, turnee: băieţii pregătiţi de Ramona Ştefan au participat la o competiţie ce a avut loc la Mizil şi în cadrul căreia au susţinut două partide, iar fetele au evoluat în cadrul primei etape a campionatului judeţean, organizată de AJH Prahova, în Sala „Leonard Doroftei”. La feminin, CSM Ploieşti a fost reprezentat de două formaţii: cea de mini-handbal (2008), pregătită de Geta Opincariu, şi cea de baby-handbal (2009-2010), înfiinţată în această toamnă şi antrenată de Leonard Cristescu.

CSM Ploieşti 1 a făcut parte din Grupa A, alături de Activ Plopeni şi Academia Junior, iar CSM Ploieşti 2 a evoluat în Grupa B, cu CS Breaza şi LPS Buzău. Aşa cum se obişnuieşte la această categorie de vârstă, nu s-a ţinut scorul în mod oficial.