Sportivele de la CSM Ploieşti, trei medalii la Cupa României la Gimnastică Ritmică!

Sportivele de la CSM Ploieşti, trei medalii la Cupa României la Gimnastică Ritmică!

Gimnastele de la CSM Ploieşti au participat, miercuri şi joi, la ediţia 2018 a Cupei României la Gimnastică Ritmică, reuşind să cucerească trei medalii, dintre care două de argint şi una de bronz.

Pentru fetele noastre, întrecerea găzduită de Sala Sporturilor Unirea Dobroieşti a fost, practic, o reeditare a Campionatelor Naţionale din acest an, toate cele patru sportive calificate – Miruna Ciocîrlan, Denisa Stoian şi Gabriela Constantin, în competiţia junioarelor, respectiv Sabina Enache, la prejunioare – repetând rezultatele obţinute atunci. Astfel, Miruna a cucerit argintul, Denisa a intrat în posesia bronzului, iar Gabriela a ocupat locul al V-lea la junioare, iar Sabina a obţinut medalia de argint la categoria ei de vârstă.

Performanţe foarte bune pentru fetele pregătite de Simona Puiu şi Liliana Băescu, de reţinut fiind şi faptul că, în întrecerea junioarelor, trei dintre cele şase sportive calificate au fost reprezentantele CSM Ploieşti!

Pentru secţia de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti, anul se încheie cu o ultimă competiţie internaţională, „Heliopolis International Tournament”, ce va avea loc la Cairo în perioada 6-11 decembrie şi la care vor participa sportivele Miruna Ciocîrlan şi Denisa Stoian, antrenoarea Simona Puiu şi, coordonatoarea secţiei, Liliana Băescu, în calitate de arbitru internaţional. Prezenţa la întrecerea din Egipt e posibilă graţie proiectului susţinut din fonduri publice nerambursabile alocate pentru activităţi nonprofit de interes local „Gimnastica ritmică, sport-ambasador al municipiului Ploieşti”.