Echipa de baschet „U14”, două înfrângeri la Sfântu Gheorghe

Echipa de baschet „U14”, două înfrângeri la Sfântu Gheorghe

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Ploieşti a participat, duminică, la cel de-al treilea turneu de la această categorie de vârstă, înregistrând două înfrângeri în competiţia găzduită de Sala Mikes Kelemen, din Sfântu Gheorghe.

Fetele pregătite de Corina Savu au pierdut cu 46-51 partida cu CSŞ Gheorghieni şi cu 33-60 întâlnirea cu gazdele de la CSŞ Sfântu Gheorghe, încheind pe ultima treaptă a clasamentului Grupei A2.

Tot în acest weekend, şase dintre componentele echipei „U13”, Daria Iordăchescu, Andreea Dumitru, Karina Munteanu, Agnes Zane, Alexia Dedu şi Daria Tănase, au participat, la Bucureşti, la selecţia Perform Baschet, programul gândit de Federaţia Română de Baschet pentru constituirea loturilor naţionale la această categorie de vârstă. Toate cele şase eleve ale Loredanei Munteanu au fost convocate şi pentru următoarea fază a programului.

Echipa de baschet U13 va participa, duminică, la cel de-al 4-lea turneu al sezonului, găzduit de Sala Edmond Nicolau, din Bucureşti. Fetele vor juca, de la ora 13.30, cu BC Slam Bucureşti şi, de la ora 16.00, cu ACS Champions Bucureşti.