Echipa de baschet „U13” merge „ceas”: 6 victorii în 6 partide disputate!

Echipa de baschet „U13” merge „ceas”: 6 victorii în 6 partide disputate!

Echipa de baschet fete „U13” a CSM Ploieşti a ajuns la şase victorii în tot atâtea partide disputate în acest sezon, după ce s-a impus, ieri, în cele două întâlniri susţinute în turneul de la Sfântu Gheorghe. Fetele pregătite de Loredana Munteanu au câştigat cu 53-45 în faţa Olimpiei Bucureşti şi cu 54-32 în disputa cu gazdele de la ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe şi au ocupat, astfel, primul loc în Grupa A1. În cel de-al treilea meci al grupei, Olimpia Bucureşti a trecut de ACS Sepsi cu 58-45.

În cele două partide de ieri, Loredana Munteanu a folosit următorul lotul de jucătoare: Olivia Sandu, Bianca Gheorghe, Agnes Zane, Andreea Dumitru, Daria Tănase, Daria Iordăchescu, Ines Vârlan, Alexia Apostolache, Sabina Chirilă, Maria Ionescu, Ioana Savu, Alexia Dedu, Karina Munteanu, Natalia Bărăscu, Daria Trican şi Cristina Grigore.

Următorul turneu al fetelor de la „U13” va avea loc peste două săptămâni, dar, până atunci, în weekend-ul care urmează, cinci dintre sportive – Daria Iordăchescu, Andreea Dumitru, Karina Munteanu, Agnes Zane şi Daria Tănase – vor participa, la Bucureşti, la Performbaschet, un prim pas gândit de Federaţia Română de Baschet pentru constituirea loturilor naţionale la această categorie de vârstă.

Tot la finalul săptămânii, fetele de la „U14”, pregătite de Corina Savu, vor participa la cel de-al treilea turneu stagional, de la Sfântu Gheorghe, alături de gazdele de la CSŞ şi de CSŞ Gheorghieni.