Echipa de handbal juniori a CSM Ploieşti, la prima victorie în Divizia A!

Echipa de handbal juniori a CSM Ploieşti, la prima victorie în Divizia A!

Echipa de handbal juniori a CSM Ploieşti a reuşit, în acest weekend, să obţină prima victorie din Divizia A, în faţa dâmboviţenilor de la CSU Târgovişte. Sâmbătă după-amiază, în Sala „Olimpia”, băieţii pregătiţi de Silviu Stănescu au făcut un meci bun şi n-au avut emoţii în disputa cu vecinii de clasament, impunându-se cu 36-32 (17-13) la capătul unei confruntări ce a stat sub semnul echilibrului doar în primele 15 minute.

Oaspeţii au ţinut aproape până la 7-7, după care a urmat desprinderea băieţilor noştri: 10-7 (minutul 20), apoi 15-9 (minutul 27) şi un 17-13 la pauză liniştitor. În repriza secundă, ecartul s-a menţinut la 4-5 goluri, tentativele dâmboviţenilor de a reveni în meci fiind zădărnicite în special de contraatacurile letale purtate cu precădere de extremele Andrei Stănescu şi Cătălin Albu, de altfel cei mai buni marcatori ai formaţiei noastre.

Antrenorul Silviu Stănescu i-a folosit, în partida de sâmbătă, pe: Al. Ispas, Ad. Tănăsescu – A. Stănescu (11 goluri), C. Albu (9), A. Militaru (5), I. Mereu (4), R. Pantazi (2), R. Floarea (1), N. Nicolae (1), D. Rudai (1), M. Chiranu şi V. Bucuroiu.

În etapa următoare, prima a returului, băieţii vor juca sâmbătă, 3 noiembrie, pe teren propriu, cu echipa secundă a celor de la AHC Dobrogea Sud Constanţa. În acelaşi weekend, tot ei au programat joc şi la juniori 1, pe teren propriu cu LPS Buzău (4 noiembrie), juniorii 2 vor evolua la CS Olimpic Mizil (3 noiembrie), iar juniorii 3, în deplasare, cu Tricolorul Breaza (4 noiembrie). Junioarele 3 stau în weekend-ul care urmează şi vor juca sâmbătă, 3 noiembrie, în Sala „Olimpia”, cu CSO Mizil.

Galerie foto: