Victorie mare pentru echipa de handbal junioare 3, în derbiul cu Sporting Ghimbav!

Victorie mare pentru echipa de handbal junioare 3, în derbiul cu Sporting Ghimbav!

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Ploieşti a prefaţat un weekend în care formaţiile clubului nostru au programate alte două meciuri interesante, cu o victorie importantă obţinută, joi după-amiază, în Sala „Olimpia”, în faţa celeilalte grupări cu victorii pe linie din Seria D, CS Sporting Ghimbav.

A fost un meci câştigat cu 32-31 (13-14) de fetele pregătite de Robert Comendant, la capătul a 60 de minute de handbal curat, cu realizări şi greşeli inerente la această categorie de vârstă, cu răsturnări de situaţie pe tabela de marcaj şi cu o atitudine de lăudat a celor două staff-uri, care s-au preocupat doar de jocul fetelor. Trebuie menţionat că pe banca oaspetelor stă fosta jucătoare a echipei noastre de senioare, Mihaela Tivadar, care a făcut pasul spre antrenorat după ce şi-a încheiat cariera la Corona Braşov.

Din nou, la CSM Ploieşti s-au evidenţiat „pitica” Daria Grădişteanu, autoare a 12 goluri, şi interul stânga Profirescu Carla, care a înscris de 11 ori. Robert Comendant le-a folosit în meciul de ieri pe: A. Floroiu, M. Neagu – D. Grădişteanu (12), C. Profirescu (11), C. Podărescu (4), I. Manolache (2), B. Andronache (1), A. Gheorghe (1), N. Jianu (1), L. Botică, E. Lăcuşteanu, M. Iordache, B. Popescu.

În urma acestei victorii, fetele noastre conduc în clasamentul Seriei D cu punctaj maxim, având 6 victorii în tot atâtea partide, şi vor sta în runda următoare, programată sâmbătă, 27 octombrie.

Până atunci, însă, iubitorii handbalului din Ploieşti sunt aşteptaţi sâmbătă după-amiază, în Sala Olimpia, la meciul pe care juniorii noştri îl susţin, de la ora 16.00, în Seria B a Diviziei A, în compania vecinei de clasament, CSU Târgovişte.

În acest weekend, mai joacă doar juniorii 3, duminică, la Tricolorul Breaza. Juniorii 1 vor evolua duminică, 4 noiembrie, acasă, cu LPS Buzău, iar juniorii 2 au meci sâmbătă, 3 noiembrie, la CS Olimpic Mizil.

Galerie foto: