Peste 1000 de ploieşteni au participat, sâmbătă, la crosul „Run for Future”!

Peste 1000 de ploieşteni au participat, sâmbătă, la crosul „Run for Future”!

Asociaţia Un Strop de Fericire a organizat, sâmbătă dimineaţă, în Parcul Tineretului de la Sala Sporturilor Olimpia cea de a 5-a ediţie a crosului „Run for Future”, eveniment la care Clubul Sportiv Municipal s-a numărat printre parteneri.

Anul acesta, crosul a adunat la start peste 1000 de persoane pasionate de sport şi alergare, printre care s-au numărat şi sportivi din cadrul clubului nostru, de la mai multe secţii. În afara CSM Ploieşti şi a Direcţiei pentru Tineret şi Sport a Judeţului Prahova, care s-au numărat printre coorganizatori, trei organizaţii non-profit au participat împreună cu susţinătorii lor la cursele care le-au şi purtat numele: „Crosul inimii” – Club Rotary, „Crosul Inimă de leu” – Club Lions şi „Crosul Familii fără violenţă” – Club Zonta Valea Prahovei.

În afara curselor de cros, programul evenimentului a inclus şi alte momente în care cei dornici să facă mişcare au putut participa la cursuri de fitness, susţinute de instructorii de la World Class, sau de kangoo jumps, cu Maria Nica şi Kinga România.

Rezultatele întrecerilor de cros:

Cursa 8 -10 ani

Băieţi: loc 1 – Georgescu Albert, loc 2 – Noyan Sebastian , loc 3 – Oprea Luca;

Fete: loc 1 – Dârman Daniela, loc 2  – Toader Rebeca, loc 3 – Blănaru Delia;

Cursa „Inimă de leu”, Club Lions, 11-14 ani

Băieţi: loc 1 – Rusu Mihăiţă, loc 2 – Balin Crista, loc 3 – Blănaru Alexandru;

Fete: loc1 – Stoica Maria, loc 2 – Corbu Raluca, loc 3 – Bălan Ana;

Cursa liceenilor

Băieţi: loc 1 – Lăcătuş Cristian, loc 2 – Fierar Adrian, loc 3 – Vlad Florentin;

Fete: loc 1 – Dinu Ana, loc 2 – Constantinescu Nicole, loc 3 – Năstăsache Andreea;

Cursa Starurilor, 2000 m

Băieţi: loc 1 – Baltag Dragos, loc 2 – Răduica Marian, loc 3 – Tudose Mihai;

Fete: loc 1 – Ionescu Diana, loc 2 – Mateiu Ioana, loc 3 – Cojocaru Ana.

Cursa Campionilor, 5000 m

Băieţi: loc 1 – Tâmpan Laurenţiu Constantin, loc 2 – Dumitru George Adrian, loc 3 – Stanciu Lucian

Fete: loc 1 – Corbu Larisa, loc 2 – Pătraşcu Dana, loc 3 – Cozalfea Andreea.

Cursele care au adus la start bunicii si familia au fost necompetiţionale.

Premiile au rasplatit efortul si entuziasmul participantilor si au constat in vouchere de cumparaturi la HervisSports, vouchere de distractie la Max Fun sau ore de fitness la salile de sport partenere.

Copiii si liceenii aflati pe primele locuri au fost recompensati cu un program de 8 luni de lectii de engleza, program oferit de Eurognosi, scoala de limbi straine acreditata Cambridge.

Sponsor tehnic al competitiei a fost Hervis Sports, care a oferit tricoul tehnic al competitiei. Metigla, parintele centrului de tineret si voluntariat al Asociațiatiei Un Strop de Fericire, a sustinut financiar, ca intotdeauna, desfasurarea competitie.

Festivitatea de premiere a fost onorată cu prezenţa de fostul mare baschetbalist Cătălin Burlacu şi de către antrenorul coordonator al secţiei de atletism a CSM Ploieşti, totodată secretar al Federaţiei Române de Atletism, Augustin Iancu.

Galerie foto: