Bilanţ excelent pentru gimnastele de la CSM Ploieşti: 14 medalii la „Trophy Iaşi”!

Bilanţ excelent pentru gimnastele de la CSM Ploieşti: 14 medalii la „Trophy Iaşi”!

La sfârşitul săptămânii trecute, sâmbătă şi duminică, a avut loc cea de a 4-a ediţie a competiţiei internaţionale „Trophy Iaşi” la gimnastică ritmică, CSM Ploieşti înscriind la startul întrecerii cele mai bune cinci gimnaste, junioare şi prejunioare. Au participat zece cluburi din ţară, iar, din străinătate, sportive din Ucraina şi Republica Moldova.

Gimnastele pregătite de Simona Puiu şi Liliana Băescu s-au evidenţiat şi în acest an, reuşind să câştige nu mai puţin de 14 medalii, bilanţ la care a contribuit fiecare dintre cele cinci sportive participante.

Cea mai bună performanţă a obţinut-o Denisa Stoian, care a cucerit 4 medalii de aur din… cele 4 puse în joc la categoria Junioare 2003, la cerc, minge, măciuci şi panglică! Asemeni Denisei, componenta Lotului Naţional, Miruna Ciocîrlan, a obţinut, şi ea, tot patru medalii din patru, la categoria Junioare 2004: una de aur, la cerc, şi trei de argint, la minge, măciuci şi panglică.

Tot la categoria junioare, mai tânăra lor colegă, Gabriela Constantin, a reuşit să cucerească medaliile de aur ale categoriei „2005” la cerc şi măciuci, „argintul” la minge şi locul al IV-lea la panglică.

Cele trei gimnaste vor forma echipa CSM Ploieşti la Campionatele Naţionale de Gimnastică Ritmică, ce vor începe vineri, în Sala Sporturilor „Unirea”, de la Dobroieşti, şi o prezenţă pe podium a fetelor noastre nu va fi chiar o surpriză.

La categoria prejunioare, Anisia Drăgan a obţinut, la egalitate cu Sabina Enache, medalia de aur la minge, cea de a doua reuşind să facă un rezultat bun şi în concursul de măciuci, în care şi-a adjudecat medalia de argint.

Aşadar, un bilanţ foarte bun al fetelor pregătite de Simona Puiu şi Liliana Băescu la „Trophy Iaşi”, încurajator în perspectiva concursurilor care vor urma în acest final de an.

Galerie foto: