Handbal: victorie pentru junioarele 3 în derbi-ul cu Activ CSO Plopeni!

Handbal: victorie pentru junioarele 3 în derbi-ul cu Activ CSO Plopeni!

Patru dintre echipele de handbal care reprezintă CSM Ploieşti în acest sezon competiţional au avut programate meciuri oficiale în weekend, bilanţul fiind de două victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere.

Cel mai interesant şi spectaculos meci s-a dovedit a fi cel disputat de junioarele 3 ale clubului, sâmbătă dimineaţă, în Sala „Olimpia”, în compania celor de la Activ CSO Plopeni. Derbi-ul judeţean s-a încheiat cu victoria elevelor lui Robert Comendant, scor 25-24 (13-11), la capătul unei confruntări încinse şi de tobele celor două galerii şi care a stat permanent sub semnul echilibrului. De altfel, pe parcursul reprizei secunde, cele două formaţii au alternat la conducere, iar oaspetele puteau egala în ultimele secunde, atunci când au beneficiat de o lovitură de la „7 metri”, pe care, însă, Laura Moga a executat-o pe lângă poartă. Cea mai bună jucătoare a meciului a fost, fără îndoială, ploieşteanca Daria Grădişteanu, care a înscris mai mult de jumătate din golurile CSM-ului, 13, având procentaj maxim la aruncările de la „7 metri”: 5/5!

Robert Comendant le-a folosit, sâmbătă, pe: Floroiu, B. Voicilă – Grădişteanu (13 goluri), I. Manolache (5), C. Podărescu (2), E. Lăcuşteanu (2), B. Popescu (1), Profirescu (1), N. Jianu (1), Botică, A. Gheorghe, A. Toma şi M. Iordache.

Fetele au punctaj maxim după două etape jucate în Seria D, la fel ca alte trei formaţii, iar sâmbătă, în runda a 3-a, vor juca în deplasare, de la ora 13.00, la CSO Tricolorul Breaza.

În competiţiile masculine, a fost momentul debutului în Divizia A pentru echipa de juniori 1 a clubului, care combate în acest sezon în două întreceri paralele: atât în eşalonul secund, cât şi la nivelul său de vârstă.

Băieţii pregătiţi de Silviu Stănescu au avut misiune dificilă în prima etapă, la „satelitul” celor de la AHC Dobrogea Sud Constanţa, iar rezultatul a fost previzibil: 41-24 (22-8) în favoarea gazdelor. CSM Ploieşti stă în etapa a 2-a a Diviziei A, programată marţi, 25 septembrie, dar joacă vineri, de la ora 17.00, în runda a 3-a, în Sala „Olimpia”, cu CSM Alexandria.

Elevii lui Silviu Stănescu au avut „liber” în competiţia juniorilor 1, dar vor juca duminică, tot pe teren propriu, de la ora 14.30, cu CS Brazi.

Echipa de juniori 2 a avut parte de un meci nebun, sâmbătă, la Ghimbav, acolo unde a încheiat nedecis, 42-42 (23-23), confruntarea cu CS Sporting. Elevii lui Gheorghe Puia au o victorie şi o remiză după două etape jucate în Seria H, iar sâmbătă vor primi vizita liderului Dinamo Braşov.

În fine, singura victorie a băieţilor a fost obţinută de juniorii 3, care s-au impus, ieri, la CS Brazi, cu scorul de 40-37 (20-11).  Băieţii pregătiţi de Gheorghe Puia au punctaj maxim după două runde jucate în Seria D, iar în etapa a 3-a, programată la finalul acestei săptămâni, vor sta.

Galerie foto junioare 3, CSM Ploieşti – Activ CSO Plopeni: