Sportivii de la CSM Ploieşti, 9 medalii la Campionatele Europene de Karate Tradiţional!

Sportivii de la CSM Ploieşti, 9 medalii la Campionatele Europene de Karate Tradiţional!

În perioada 14-16 septembrie, la Belgrad, a avut loc ediţia cu numărul 33 a Campionatelor Europene de Karate Tradiţional, la nivel de cadeţi, juniori, tineret, seniori şi veterani, prilej pentru echipa naţională a României să ocupe primul loc în clasamentul pe medalii.

La succesul „tricolorilor” au contribuit şi şase sportivi de la CSM Ploieşti, care au reuşit să cucerească 9 medalii: două de aur, cinci de argint şi două de bronz. Cele mai strălucitoare au fost obţinute de către Dragoş Hriţcu şi Alexandru Nicolae, în proba de Enbu masculin cadeţi (14-15 ani), vicecampioni mondiali ai stilului Fudokan în 2017.

Medaliile de argint au fost câştigate de:

– Sebastian Alexandru, Dragoş Hriţcu şi Alexandru Nicolae în proba de Kata echipe masculin cadeţi;

– Dragoş Dumitru în proba de Fukugo tineret (18-20 ani);

– Sorin Niţă în proba de Kata individual la grupa de vârstă „old seniors” (35-49 ani).

În fine, pe ultima treaptă a podiumului de premiere au urcat Alexandra Laios, aflată la prima ei participare internaţională, şi Dragoş Dumitru, la Kata individual tineret.

Coordonatorul secţiei de karate a CSM Ploieşti, Liviu Apostol, ne-a declarat vizavi de prezenţa sportivilor pe care-i pregăteşte la competiţia de la Belgrad: „Sunt foarte mulţumit de evoluţia elevilor mei şi nu vreau să fac vreo evidenţiele specială. Toţi au concurat cât au putut de bine şi sunt mândru că fiecare dintre ei a reuşit să aducă acasă cel puţin o medalie”.

Galerie foto: