Atleţii de la CSM Ploieşti, argint şi bronz la Campionatul Balcanic de Ştafete, de la Erzurum!

Atleţii de la CSM Ploieşti, argint şi bronz la Campionatul Balcanic de Ştafete, de la Erzurum!

În acest weekend, trei atleţi de la CSM Ploieşti au făcut parte din delegaţia care a reprezentat România la Campionatul Balcanic de Ştafete, de la Erzurum (Turcia), reuşind să contribuie la două dintre medaliile obţinute de „tricolori”: una de argint, la 4×100 metri, şi alta de bronz, la 4×400 metri.

Costin Homiuc şi Daniel Petre Rezmiveş au făcut parte din ştafeta de 4×100 metri, reuşind ca, alături de Alexandru Terpezan şi Ionuţ Neagoe, să intre în posesia medaliei de argint şi să stabilească un nou record naţional de seniori: 39,18 secunde! Totodată, prin performanţa de ieri din Turcia, băieţii au făcut un pas important spre calificarea la Campionatul European de la Berlin, ce va avea loc în perioada 7-12 august.

La rândul lui, Constantin Andonii a cucerit astăzi bronzul la 4×400 metri, avându-i coechipieri pe Justin Năstase, Mariusan Dobrică şi Matei Brânzea. Timpul obţinut de băieţi a fost de 3.11 minute.

Din delegaţia României au făcut parte antrenorul coordonator al secţiei de atletism de la CSM Ploieşti, Augustin Iancu, în calitate de secretar general al Federaţiei Române de Atletism şi antrenorul Robert Munteanu, ca antrenor federal de ştafete.

Galerie foto: