CSM Ploieşti, 4 medalii la Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori 1!

CSM Ploieşti, 4 medalii la Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori 1!

În acest weekend, atleţii de la CSM Ploieşti au participat, pe arena „Nicolae Dobrin”, din Piteşti, la etapa finală a Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori 1, reuşind să intre în posesia a patru medalii, dintre care una de aur, una de argint şi două de bronz.

Campioană naţională a devenit ştafeta de 4×400 metri, care s-a impus categoric în întrecerea de astăzi, reuşind să încheie cursa după 3.21.97 minute, cu un avans de aproape 4 secunde faţă de următoarea clasată.

Seria medaliilor a fost deschisă ieri, de Mihai Lazăr, care a obţinut bronzul la 400 metri, cu 48.64 secunde, şi de ştafeta de 4×100 metri, care a fost tot a 3-a, cu timpul de 43.45 secunde.

Astăzi, Mihai Lazăr şi-a completat participarea excelentă din competiţie cu o nouă medalie, de argint de data aceasta, cucerită în proba de 200 metri, cu timpul de 22.08 secunde. El a făcut parte şi din cele două ştafete, alături de Ovidiu Burcea, Eduard Statache şi Alexandru Geamănu.

Mihai Lazăr şi-a stabilit noi recorduri personale în ambele curse individuale în care a alergat, de remarcat fiind şi evoluţia promiţătoare a lui Alexandru Geamănu, care a venit al 4-lea la 400 metri, cu 49.18 secunde, timp foarte bun în condiţiile în care el va fi juniori 1 şi anul următor.

Atleţii de la CSM Ploieşti sunt pregătiţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu.