CSM Ploieşti, prezenţă onorabilă la Campionatele Naţionale de nataţie pentru copii de 10-11 ani!

CSM Ploieşti, prezenţă onorabilă la Campionatele Naţionale de nataţie pentru copii de 10-11 ani!

Patru înotători de la CSM Ploieşti au participat, în weekend, la Braşov, la Campionatele Naţionale de nataţie rezervate copiilor cu vârste de 10 şi 11 ani, reuşind clasări onorabile în condiţiile unei competiţii la care au fost prezenţi 550 de sportivi de la 72 de cluburi din ţară.

La întrecerea găzduită de Bazinul Olimpic „Mihai Mitrofan”, din Braşov, cele mai bune performanţe le-a reuşit Andra Niţă, care a ocupat locul al 11-lea în două dintre probe, iar în celelalte a reuşit să-şi îmbunătăţească timpii anteriori cu 5-7 secunde. Aida Stancu şi Cristian Lupu au avut, şi ei, clasări bune, între primii 20-30 de sportivi în probele la care au participat, reuşind, la fel ca Tamara Popescu, să-şi îmbunătăţească performanţele anterioare în fiecare probă.

Una peste alta, a fost o participare reuşită, Tamara Costache şi Ciprian Toma declarându-se mulţumiţi de rezultatele sportivilor, raportat la stadiul de pregătire în care aceştia se află.

Competiţia de sub Tâmpa a fost organizată de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, în colaborare cu Primăria Braşov şi clubul Corona Braşov.