Diana Marcu, medalie de bronz la Campionatele Balcanice de judo „U21”!

Diana Marcu, medalie de bronz la Campionatele Balcanice de judo „U21”!

În perioada 15-17 iunie, Sala Sporturilor Transilvania, din Sibiu, a găzduit Campionatele Balcanice de judo pentru Juniori – „U21”, competiţie la care au participat 128 de sportivi din opt ţări: Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Turcia şi România.

Din delegaţia ţării noastre au făcut parte şi doi sportivi de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, Diana Marcu şi Andrei Pîrloga, performanţele lor fiind o medalie de bronz, respectiv un loc VII.

Devenită, recent, campioană balcanică de cadeţi, Diana Marcu a urcat pe ultima treaptă a podiumului categoriei „70 kg” după ce a avut liber în primul tur, a pierdut în semifinală la cea care avea să şi câştige competiţia, Semanur Erdogan (Turcia), după care s-a impus în faţa sportivei din Bosnia, Danica Juric, în lupta pentru medalia de bronz.

Andrei Pîrloga a concurat la categoria „81 kg”, pierzând în primul tur la Aleksandar Tomic (Muntenegru), câştigând în recalificări la Artan Rushiti (Macedonia), pentru ca, apoi, să fie învins de bosniacul Elez Vuk.

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu.