Atleţii de la CSM Ploieşti, de două ori pe podium la Campionatele Internaţionale ale României!

Atleţii de la CSM Ploieşti, de două ori pe podium la Campionatele Internaţionale ale României!

„Cluj Arena” a găzduit, la finalul săptămânii trecute, Campionatele Internaţionale de Atletism ale României, competiţie în cadrul căreia sportivii de la CSM Ploieşti au reuşit să intre în posesia a două medalii de bronz, ambele în probe de ştafetă.

Astfel, ştafeta de 4×100 metri, în componenţa Alexandru Geamănu, Mădălin Popescu, Bogdan Oprina şi Cristian Radu, a venit a treia, cu timpul de 42.08 secunde, rezultat foarte bun, în condiţiile în care a absentat unul dintre oamenii de bază, Costin Homiuc, uşor accidentat.

Cea de a doua medalie de bronz a fost cucerită de ştafeta de 4×400 metri, formată din Constantin Andoni, Mihai Lazăr, Sebastian Ursachi şi Cristian Radu. Timpul realizat a fost de 3.18.08 minute şi putea fi mai bun dacă Sebastian Ursachi nu avea ceva probleme pe ultima parte a traseului, din cauza unei accidentări.

Un alt rezultat foarte bun a fost obţinut de Cristian Radu, în cursa de 400 de metri. El a venit al 5-lea, fiind al doilea român al întrecerii, şi a realizat un season best de 47.45 secunde.

Una peste alta, sportivii pregătiţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu au făcut un concurs bun, majoritatea îmbunătăţindu-şi timpii din acest sezon, lucru îmbucurător în condiţiile în care unii dintre ei sunt vizaţi pentru a participa la Campionatul European de Seniori, ce va avea loc în perioada 7-12 august, la Berlin.

Galerie foto: