Judoka Diana Marcu, medalie de aur la Campionatele Balcanice de Judo pentru cadeţi!

Judoka Diana Marcu, medalie de aur la Campionatele Balcanice de Judo pentru cadeţi!

În perioada 1-4 iunie, Sala Polivalentă din Bihac (Bosnia Herţegovina) a găzduit Campionatele Balcanice de Judo pentru cadeţi – „U18”, competiţie la startul căreia s-au aflat 172 de sportivi din 9 ţări: Albania, Bosnia, Bulgaria, Grecia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Turcia şi România.

Din delegaţia ţării noastre au făcut parte şi două sportive de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, Diana Marcu şi Denisa Cristea, care au reuşit să obţină o medalie de aur, respectiv un loc VII.

Diana Marcu a concurat la categoria „70 kg” şi le-a învins, pe rând, pe Milena Atanasoska (Macedonia), Theofania Vasiliou (Grecia) şi Adela juric (Bosnia), în grupă, apoi, în semifinale, pe Apistea Dimou (Grecia) şi, în finală, pe conaţionala sa, Denisa Marin, de la Focşani.

Denisa Cristea a concurat la categoria „52 kg”, pierzând în primul tur la Aysenur Budak (Turcia) şi, în recalificări, la Maria Antonia Koutsiori (Grecia).

Sportivele de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătite de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu.