Echipa de handbal juniori 3, locul al 6-lea la Turneul final al campionatului!

Echipa de handbal juniori 3, locul al 6-lea la Turneul final al campionatului!

Echipa de handbal juniori 3 a CSM Ploieşti a încheiat sezonul pe locul al 6-lea, în urma Turneului final la care a participat, în partea a doua a acestei săptămâni, la Satu Mare. Băieţii pregătiţi de Gheorghe Puia au fost repartizaţi în Grupa A a competiţiei finale, pierzând primele două meciuri, 23-29 (9-12) cu CSŞ Medgidia (miercuri) şi 25-40 (10-19) cu CSM Bucureşti (joi), şi remizând, 34-34 (15-18), cu AHC Potaissa Turda (vineri). În urma acestor rezultate băieţii au ocupat, la golaveraj, poziţia a 3-a în grupă şi ar fi trebuit să dispute, astăzi, meciul pentru locurile 5-6, cu Academia Minaur Baia Mare.

Din păcate, din cauza unei necorelări a programului competiţional de către FRH şi AMH Bucureşti, s-a ajuns la o programare neinspirată a turneului semifinal al juniorilor 4, tot în acest weekend, în Capitală, astfel că delegaţia ploieşteană a fost nevoită să revină încă de aseară acasă, pentru că trei componenţi ai lotului evoluează şi la categoria inferioară de vârstă. Drept urmare, băieţii nu au putut rămâne la Satu Mare ca să lupte pentru locul al 5-lea, pierzând cu 10-0, la masa verde, disputa cu Academia Minaur Baia Mare.

Lotul de jucători care a reuşit performanţa din acest an este următorul: Mihail Ion, Dragoş Stan (portari) – Sebastian Davidoiu, Alexandru Ilie, Alexandru Niţă, Alexandru Ghiţă, Bogdan Niculaie, Marian Pleşea, Mihai Sîrbu, Eric Moldoveanu, Klaus Drăgan, Sebastian Sibiceanu (jucători de câmp).