Premieră pe Hipodromul Ploieşti: duminică, prima cursă oficială de galop!

Premieră pe Hipodromul Ploieşti: duminică, prima cursă oficială de galop!

Duminică, începând cu ora 11.30, Hipodromul Ploieşti va găzdui cea de-a doua reuniune oficială a sezonului, ce va avea ca principal punct de atracţie „Premiul de Mai”, o alergare semiclasică rezervată cailor de 3 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 metri.

Organizatorii au pregătit, însă, şi două momente speciale!

În premieră, va avea loc o cursă oficială de galop, premergătoare fazei finale ce se va desfăşura în luna iulie, tot la Ploieşti. Organizată în colaborare cu Asociaţia Română a Calului Arab de Curse, prima întrecere oficială de galop de pe Hipodrom vine după ce, în toamnă, în cadrul reuniunii de pe 12 noiembrie, au avut loc două curse demonstrative de galop.

Extrem de atractivă, în special pentru cei mai mici dintre spectatori, se anunţă şi cursa demonstrativă de ponei, pe care organizatorii au inclus-o, tot în premieră, în programul evenimentului de duminică.

Programul oficial al reuniunii se va finaliza mâine, după înscrierea tuturor cailor în competiţie.

Vă reamintim că biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit. Spectatorii care vor veni cu maşina vor achita o taxă de parcare în valoare de 2 ron/oră  pentru fiecare autoturism.