Turneu amical de handbal juniori, organizat de CSM Ploieşti în weekend!

Turneu amical de handbal juniori, organizat de CSM Ploieşti în weekend!

La finalul acestei săptămâni, sâmbătă şi duminică, CSM Ploieşti va organiza, în Sala „Tel George Junior”, un turneu amical de handbal rezervat juniorilor I şi II, cu participarea a cinci echipe: CSM Ploieşti JI şi JII, Tonus Bucureşti, CSŞ Focşani şi CSM Sfântu Gheorghe (toate cu formaţiile de JII). Vor fi 9 meciuri în total în cele două zile ale competiţiei, care are ca principal scop, din punctul de vedere al băieţilor pregătiţi de Silviu Stănescu, pregătirea echipei de juniori II pentru Turneul semifinal la care vor participa în perioada 2-6 mai.

Programul complet al turneului este următorul:

Sâmbătă – 21.04.2018

Ora 10:30 CSM Ploieşti (JI) – CSM Ploieşti (JII)

Ora 11:45 Tonus Bucureşti (JII) – CSŞ Focşani (JII)

Ora 13:00 CSM Ploieşti (JII) – CSM Sf. Gheorghe (JII)

Ora 16:30 Tonus Bucureşti (JII) – CSM Ploieşti (JI)

Ora 17:45 CSŞ Focşani (JII) – CSM Sf. Gheorghe (JII)

Ora 19:00 CSM Ploieşti (JII) – Tonus Bucureşti (JII)

Duminică – 22.04.2018

Ora 11:00 CSM Ploieşti (JI) – CSM Sf. Gheorghe (JII)

Ora 12:15 CSM Ploieşti (JII) – CSŞ Focşani (JII)

Ora 13:30 Tonus Bucureşti (JII) – CSM Sf. Gheorghe (JII)

Altfel, Federaţia Română de Handbal a stabilit gazdele Turneelor fazei semifinale la nivel de juniori, echipele de juniori II şi III ale CSM Ploieşti aflând, astfel, locaţiile în care se vor lupta pentru Turneele finale.

În ordine cronologică, juniorii III, pregătiţi de Gheorghe Puia, vor combate, în perioada 25-29 aprilie, în grupa de la Turda, alături de CS Top Arena Topoloveni, Ştiinţa Municipal Bacău, CSŞ Călăraşi, ACS Alpha Oradea şi CSŞ Hunedoara.

O săptămână mai târziu, în intervalul 2-6 mai, juniorii II, antrenaţi de Silviu Stănescu, vor evolua în grupa de la Drobeta Turnu Severin, alături de CSŞ Galaţi, Ştiinţa Municipal Bacău, Potaissa Turda, CSŞ Hunedoara şi CS Novaci.