Baschet masculin: derbi cu Ştiinţa Bucureşti, mâine, de la 19.30, în Sala „Olimpia”!

Baschet masculin: derbi cu Ştiinţa Bucureşti, mâine, de la 19.30, în Sala „Olimpia”!

Echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti se întoarce în faţa propriilor suporteri cu prilejul partidei pe care o va susţine, mâine seară, de la 19.30, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania primei clasate din ierarhia Fazei semifinale a Ligii I, CS Ştiinţa Bucureşti. O confruntare dificilă pentru băieţii lui Cătălin Burlacu, în condiţiile în care bucureştenii au avut un parcurs foarte bun în această fază a competiţiei, reuşind să obţină 9 victorii şi să sufere doar două eşecuri.

Băieţii noştri au cinci victorii şi tot atâtea înfrângeri, dar şi un program favorabil în cele trei etape rămase de disputat – două meciuri acasă cu Ştiinţa şi CN Aurel Vlaicu şi deplasarea de la Sighetu Marmaţiei, formaţie ieşită din calculele pentru Turneul final -, plus restanţa din „Olimpia” cu aceeaşi echipă din nordul ţării.

Din etapa a 26-a, s-a jucat, deja, ieri, meciul ABC Athletic Constanţa – CSO Voluntari, câştigat oarecum surprinzător de gazde, cu 74-71, iar astăzi, de la ora 13.15, are loc partica CSM Sighetu Marmaţiei – CS Cuza Sport Brăila. Întâlnirea CN Aurel Vlaicu – CSM Mediaş se va disputa miercuri, de la ora 16.30.