Echipa de handbal juniori 2 şi-a aflat adversarele de la Turneul semifinal!

Echipa de handbal juniori 2 şi-a aflat adversarele de la Turneul semifinal!

În această după-amiază, la sediul Federaţiei Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorţi a Grupelor Turneelor semifinale la nivel de Junioare 1 şi 3 şi Juniori 2, în urnele ultimei categorii aflându-se şi băieţii de la CSM Ploieşti. Conform algoritmului stabilit de FRH, din postura de câştigători ai Seriei C, elevii lui Silviu Stănescu aşteptau drept adversare o altă câştigătoare de serie, două formaţii de pe locul al 2-lea şi alte două ocupante ale poziţiilor 3 în celelalte grupe.

Drept urmare, CSM Ploieşti a nimerit în Grupa I semifinală, alături de CSŞ Galaţi (locul 1 în Seria B), CS Ştiinţa Municipal Bacău (locul 2 în Seria A), AHC Potaissa Turda (locul 2 în Seria H), CSŞ Hunedoara (locul 3 în Seria G) şi CS Novaci (locul 3 în Seria E). CSŞ Galaţi a câştigat Seria B reuşind 20 de victorii şi o singura remiză, CS Ştiinţa Municipal Bacău a fost a doua în Seria A cu 15 succese şi 5 înfrângeri, Potaissa Turda a venit pe 2 în Seria H cu 10 succese, o remiză şi 4 înfrângeri, CSŞ Hunedoara a fost a 3-a în Seria G cu 9 victorii şi 9 eşecuri, iar CS Novaci tot a 3-a în Seria E cu 7 succese, un egal şi 10 înfrângeri. Băieţii pregătiţi de Silviu Stănescu au defilat în Seria C, pe care au câştigat-o după ce au câştigat toate cele 18 partide disputate în sezonul regulat.

Turneele semifinale vor avea loc în perioada 2-6 mai 2018, în locaţii neutre, care urmează să fie stabilite de către Federaţia Română de Handbal.