Handbal fără greşeală: juniorii 2 au încheiat sezonul regulat cu victorii pe linie!

Handbal fără greşeală: juniorii 2 au încheiat sezonul regulat cu victorii pe linie!

Singura echipă de handbal juniori a CSM Ploieşti care a avut programat meci în acest weekend pe teren propriu, cea de juniori 2, şi-a dus la capăt parcursul impecabil realizat în acest sezon şi a încheiat sezonul regulat cu 18 victorii în tot atâtea partide. Băieţii pregătiţi de Silviu Stănescu le-au luat la rând pe cele şapte adversare din Seria C, de câte două ori în jocurile tur-retur şi o dată în turneul organizat la jumătatea parcursului, în toamnă, şi se pregătesc de turneul semifinal ce va avea loc în luna aprilie.

Astăzi, băieţii au avut de trecut ultimul hop, cu prilejul derbi-ului de clasament cu CSM Sfântu Gheorghe, formaţie care a încheiat pe podium, şi au făcut-o fără mari emoţii: 28-23, după 14-12 la pauză. A fost 5-2 după primele minute, apoi 8-4 şi, chiar dacă oaspeţii au venit în câteva rânduri la două goluri, victoria CSM-ului nu a fost pusă în niciun moment la îndoială.

Antrenorul Silviu Stănescu i-a folosit, astăzi, pe: Al. Ispas, Ad. Tănăsescu, M. Oprea – C. Albu (8 goluri), G. Paraschiv (5), N. Nicolae (4), V. Alici (2), R. Floarea (1), V. Răducanu (1), Al. Pop (1), P. Bucur (1), Şt. Constantin, R. Iacob, Oct. Nica.

Pe 26 martie, la sediul Federaţiei Române de Handbal, va avea loc tragerea la sorţi a celor patru grupe din Faza semifinală, 24 de formaţii urmând să fie în urne şi extrase conform unui algoritm ce vizează ca, în componenţa noilor serii, să fie două câştigătoare de serii, două echipe de pe locurile secunde şi alte două care au ocupat poziţia a 3-a.

Cealaltă formaţie de băieţi calificată în Faza semifinală, cea a juniorilor 3, a jucat, ieri, în deplasare, reuşind să se impună cu 49-19 (25-9) la CT Media Bucureşti. Băieţii pregătiţi de Gheorghe Puia au încheiat sezonul regulat pe poziţia secundă a clasamentului Seriei D, cu un bilanţ de 17 victorii şi doar 4 înfrângeri.

Galerie foto juniori 2: