Echipa de baschet masculin, start în retur cu gândul la victorie!

Echipa de baschet masculin, start în retur cu gândul la victorie!

Echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti se întoarce, mâine, la competiţia din Faza semifinală a Ligii I, urmând să primească, de la ora 17.00, în Sala „Olimpia”, vizita ocupantei poziţiei secunde a clasamentului, ABC Athletic Constanţa. Partida contează pentru prima etapă a returului acestei faze şi le prilejuieşte băieţilor pregătiţi de Cătălin Burlacu, Ionuţ Ivan şi Robert Munteanu şansa unei revanşe după acel 67-93 din tur, consemnat însă şi după un ultim sfert în care staff-ul echipei noastre a rulat tot lotul de jucători.

În acest moment, ierarhia Grupei I – A, aşa cum este denumită Faza semifinală a Ligii I, este bulversată de mai multe meciuri restante, băieţii noştri având, şi ei, de jucat meciul de pe teren propriu, din ultima etapă a turului, cu CSM Sighetu Marmaţiei.

Deocamdată, CSM Ploieşti are un bilanţ de două victorii şi patru înfrângeri în această fază a campionatului Ligii I. Tot din etapa a 8-a, s-a jucat astăzi CSU Ştiinţa Bucureşti – CSM Mediaş, iar mâine, tot de la ora 17.00, se dispută confruntarea CS Cuza Sport Brăila – CSO Voluntari. Jocul CN Aurel Vlaicu – CSM Sighetu Marmaţiei a fost amânat pentru data de 12 aprilie, la o zi după ce se va juca, în Sala „Olimpia”, restanţa CSM Ploieşti – CSM Sighetu Marmaţiei.