Echipa de handbal juniori 3, victorie clară în derbiul cu CSŞ Ploieşti!

Echipa de handbal juniori 3, victorie clară în derbiul cu CSŞ Ploieşti!

Echipa de handbal juniori 3 a CSM Ploieşti a disputat, astăzi, ultimul meci de pe teren propriu în sezonul regulat, reuşind să câştige la scor, 35-28 (19-16), derbi-ul din Sala „Olimpia” cu „vecinii” de la CSŞ. Băieţii au izbutit, astfel, să-i facă un frumos cadou antrenorului Gheorghe Puia, cel care, chiar astăzi, a sărbătorit 62 de ani de viaţă, dar şi să-şi pecetluiască prezenţa în faza semifinală a campionatului, acolo unde merg primele trei formaţii din fiecare serie.

Cu un joc mai combinativ, cu mai multe idei în faza de atac şi cu un portar, Mihail Ion, inspirat în multe momente, CSM Ploieşti a fost permanent în faţă şi a ştiut să depăşească puţinele situaţii în care adversarii au venit aproape sau, chiar, la egalitate. Pentru CSM Ploieşti, au evoluat astăzi: M. Ion, D. Stan – B. Niculaie (11 goluri), Al. Ghiţă (6), S. Davidoiu (6), E. Moldoveanu (5), Al. Pleşea (3), Al. Ilie (2), K. Drăgan (2) şi M. Sibiceanu.

Băieţii lui Gheorghe Puia ocupă locul al doilea în clasamentul Seriei D, iar în ultima rundă a sezonului regulat vor juca, sâmbătă, la CT Media Bucureşti.

O singură altă echipă a CSM Ploieşti mai are programat meci oficial în weekend, juniorii 2 fiind aproape să încheie sezonul regulat cu 18 victorii din tot atâtea posibile, dacă vor câştiga derbiul programat duminică, de la ora 15.00, în Sala „Olimpia”, în compania echipei de pe locul al 3-lea al Seriei C, CSM Sfântu Gheorghe.

Galerie foto: