Deplasare dificilă, mâine, pentru băieţii lui Burlacu, în Arena de baschet!

Deplasare dificilă, mâine, pentru băieţii lui Burlacu, în Arena de baschet!

Runda a 5-a a Fazei semifinale a campionatului Ligii I le aduce baschetbaliştilor de la CSM Ploieşti o nouă deplasare scurtă, în Capitală, însă cel puţin la fel de dificilă precum cea din urmă cu două săptămâni, din Sala Agronomia. Adversara de mâine a băieţilor pregătiţi de Cătălin Burlacu, Ionuţ Ivan şi Robert Munteanu va fi Ştiinţa Bucureşti, lideră a clasamentului, cu 3 victorii şi o înfrângere, şi considerată cea mai dinamică formaţie din competiţie. Fără prea multe nume cunoscute, singurul jucător cu ceva CV fiind Baris Aktas, Ştiinţa se bazează pe un lot omogen şi un nivel de pregătire foarte bun pentru Liga I, confirmate de rezultatele obţinute până acum.

Băieţii noştri au două victorii şi două înfrângeri în această fază a competiţiei şi merg în Arena de baschet cu gândul la un nou succes. Cătălin Burlacu se bazează, în linii mari, pe acelaşi lot din ultimele etape, singurul incert fiind Adrian Tudor, care a rămas pe margine în repriza secundă a partidei de acasă cu Brăila şi e posibil să nu evolueze nici mâine.

În condiţiile în care în Liga Naţională se joacă un singur meci în acest weekend, Comisia de arbitri din cadrul FRB a delegat la jocul de mâine o brigadă de prim eşalon, formată din Dragoş Nicolae (Bucureşti), Sefer Bedir (Corabia) şi Andrei Bădilă (Bucureşti). Confruntarea este programată la ora 19.00, în Arena de baschet, din Capitală.

În etapa a 5-a a Fazei semifinale se mai joacă partidele CSO Voluntari – ABC Athletic Constanţa (astăzi, ora 14.00) şi CSM Mediaş – CN Aurel Vlaicu (mâine, ora 14.00). Meciul Cuza Sport Brăila – CSM Sighetu Marmaţiei a fost amânat pentru data de 23 martie. Clasamentul grupei arată astfel: 1. Ştiinţa Bucureşti (3/1); 2. Cuza Sport (3/0); 3. ABC Athletic (2/2); 4. CSM PLOIEŞTI (2/2); 5. CN Aurel Vlaicu (2/2); 6. Sighetu Marmaţiei (2/2); 7. CSO Voluntari (1/2); 8. CSM Mediaş (0/4).