Gimnasta Denisa Stoian s-a calificat la Jocurile Olimpice de Tineret!

Gimnasta Denisa Stoian s-a calificat la Jocurile Olimpice de Tineret!

Gimnasta Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Denisa Stoian, a reuşit, astăzi, la Moscova, un rezultat remarcabil, obţinând calificarea pentru Jocurile Olimpice de Tineret, ce vor avea loc în perioada 6-18 octombrie 2018, la Buenos Aires, în Argentina.

Sportiva pregătită de Simona Puiu a fost a 11-a dintre cele 18 gimnaste calificate pentru importanta competiţie din toamnă, având un punctaj total de 52.600 puncte: măciuci – 12.950, panglică – 11.300, cerc – 13.950 și minge – 14.400. Dintre cele 56 de gimnaste care au concurat în cele trei grupe de astăzi, Denisa a ocupat locul 16 în clasamentul general, dar, cum regulamentul prevede că fiecare ţară poate avea o singură reprezentantă la Jocurile Olimpice, au ieşit de pe listă câte o sportivă din Rusia, Israel, Bulgaria, Ucraina şi Italia.

În această seară, sportiva de la CSM Ploieşti va participa, alături de Laura Aniţei, şi la Turneul Internaţional de junioare, în concursul pe echipe. Reprezentantele CSM Ploieşti vor reveni în ţară mâine dimineaţă.

Felicitări, Denisa Stoian!

Felicitări, Simona Puiu!

Felicitări, Liliana Băescu!