Puştii antrenaţi de Florian Nicolae au câştigat „Cupa de Iarnă Constantin Tabarcea”!

Puştii antrenaţi de Florian Nicolae au câştigat „Cupa de Iarnă Constantin Tabarcea”!

Echipa de fotbal juniori „D” a CSM Ploieşti, antrenată de Florian Nicolae, a reuşit, sâmbătă, să câştige prima ediţie a „Cupei de Iarnă Constantin Tabarcea”, competiţie de minifotbal organizată de Liga Suporterilor „Constantin Tabarcea” şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova şi rezervată copiilor născuţi după 1 ianuarie 2007.

La startul competiţiei au fost 12 formaţii înscrise, iar faza preliminară a avut loc în zilele de 20 şi 21 ianuarie, la Valea Călugărească, cu două grupe de câte 6 echipe, în care s-a jucat „fiecare cu fiecare”. Puştii de la CSM Ploieşti au ocupat locul al 3-lea în grupa din care au făcut parte şi s-au calificat, astfel, pentru turneul final al competiţiei, desfăşurat sâmbătă, începând cu ora 11.00, în Sala Sporturilor Olimpia.

Băieţii pregătiţi de Florian Nicolae au trecut în sferturi de finală de Petrosport, cu scorul de 2-1, după care au avut nevoie de loviturile de departajare pentru a se impune în semifinala cu Petrolul I Ploieşti. A fost 2-2 la finalul timpului regulamentar şi 3-1 la penaltiuri pentru CSM Ploieşti. Apoi, în finala mare, băieţii noştri au făcut spectacol şi au câştigat cu 5-0 disputa cu AS Viking, golurile fiind marcate de Matei Caravia, David Moisei (2), Petre Racoveanu şi Marius Dumitru.

În afara trofeului pus în joc, CSM Ploieşti a intrat şi în posesia a două premii individuale oferite de organizatori: Alexandru Andreescu a fost declarat cel mai bun portar, iar David Moisei a fost considerat cel mai bun jucător.

Lotul de jucători pe care a contat Florian Nicolae a fost următorul: Alexandru Andreescu şi Andrei David (portari); Marius Dumitru, Petre Racoveanu, Denis Sava, David Moisei, Andrei Nuţu, Ion Rădulescu, Matei Caravia (jucători de câmp).