Baschetbaliştii fac pasul spre faza semifinală cu două meciuri în două zile!

Baschetbaliştii fac pasul spre faza semifinală cu două meciuri în două zile!

Echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti face, mâine şi poimâine, ultimii doi paşi în prima fază a campionatului Ligii I, vizând, evident, abordarea fazei semifinale din postura de câştigătoare a Grupei 2.

Primul meci este programat mâine, de la ora 14.00, în Sala Sporturilor Olimpia, şi aduce ca adversară formaţia secundă a celor de la CSU Sibiu, în faţa căreia băieţii pregătiţi de Cătălin Burlacu şi Ionuţ Ivan s-au impus în tur cu 94-76. Dorita victorie i-ar readuce pe ploieşteni pe primul loc în grupă, ei fiind depăşiţi de CSO Voluntari, care a câştigat confruntarea cu „U”-BT 2 Cluj-Napoca şi, având un meci în plus, are punctaj superior.

Tot mâine, de la ora 12.00, se joacă şi cealaltă partidă a etapei, dintre BC Mureş 2 Tg. Mureş şi CSU Braşov.

Cel de-al doilea meci va fi luni, de la ora 18.00, cu CSU Braşov şi reprezintă momentul revanşei în faţa echipei care ne-a administrat prima înfrângere a sezonului. Va fi, totodată, ultima confruntare oficială a anului şi a acestei grupe preliminare pentru CSM Ploieşti, în 2018 urmând să se treacă la faza semifinală a campionatului Ligii I, pentru care se califică primele două formaţii cu drept de promovare (echipele satelit nu au acest drept), din fiecare dintre cele patru grupe.