Echipa de baschet „U18” a CSM-CSŞ Ploieşti, pe 3 în grupa semifinală!

Echipa de baschet „U18” a CSM-CSŞ Ploieşti, pe 3 în grupa semifinală!

Echipa de baschet „U18” a CSM-CSŞ Ploieşti a participat, în weekend, la primul turneu din cadrul fazei semifinale a campionatului, găzduit de oraşul Cluj-Napoca. Fetele pregătite de Loredana Munteanu şi Corina Savu au avut un bilanţ de două victorii şi trei înfrângeri în cele cinci confruntări disputate condensat, pe parcursul a doar trei zile şi, graţiei victoriei din meciul direct cu CSŞ Sfântu Gheorghe, care a avut punctaj similar, ocupă momentan locul al 3-lea al Grupei a II-a.

Fetele au început cu o victorie, vineri, 62-49 cu CSŞ Sibiu, apoi au urmat trei înfrângeri – 58-61 cu CN Mihai Eminescu Oradea, 37-79 cu ACS Napoca Baschet Cluj şi 57-67 cu CS Olimpia Bucureşti -, pentru ca, în ultima confruntare, să se impună clar, cu 56-38, în faţa celor de la CSŞ Sfântu Gheorghe. În faza semifinală urmează, începând din 28 ianuarie, un tur „fiecare cu fiecare”, apoi un nou turneu centralizat şi, ulterior, meciurile retur jucate în sistem campionat. Primele trei clasate merg, alături de alte trei formaţii din Grupa I, la turneul final programat în perioada 9-13 mai 2018.

Lotul echipei feminine de baschet “U18” a CSȘ-CSM Ploiești: Ștefania Ionescu, Andreea Dumitru, Lorena Stănică, Ioana Ilaș, Bianca Badea, Teodora Lambă, Claudia Ștefan, Elena Andrei, Cătălina Tănase, Maria Militaru, Cosmina Simion şi Ioana Gheorghe.

Altfel, echipa de senioare a clubului, alcătuită în marea majoritate din fetele de la „U18”, are programate, la finalul acestei săptămâni, două meciuri în Liga I: sâmbătă, de la ora 10.30, în deplasare, cu Sportul Studenţesc Bucureşti, şi duminică, de la 11.00, în Sala „Olimpia”, cu BC Sirius 2 Târgu Mureş