Boxerii Florin Mihai şi Tony Ioniţă, selecţionaţi în lotul naţional de tineret!

Boxerii Florin Mihai şi Tony Ioniţă, selecţionaţi în lotul naţional de tineret!

Cinci boxeri de la CSM Ploieşti au participat, săptămâna trecută (5-7 decembrie), la Iaşi, la o acţiune de selecţie pentru lotul naţional de tineret al României, condus de Relu Auraş.

Florin Mihai (50 kg), Cristian Drăgan (52 kg), George Dumitrescu (60 kg), Antonio Năstase (75 kg) şi Toni Ioniţă (81 kg) au avut programate câte trei meciuri în care nu s-au dat decizii, dar la finalul cărora staff-ul tehnic al „tricolorilor” a stabilit componenţa lotului naţional la această categorie de vârstă. În urma trialului, Florin Mihai (50 kg) şi Tony Ioniţă (81 kg, foto) au fost selecţionaţi şi vor participa, la anul, atât la Campionatul European din luna aprilie, cât şi la Jocurile Olimpice de tineret, din luna octombrie.

Cei doi ar fi trebuit să boxeze şi în cadrul competiţiei „Centura Moldovei”, dar organizatorii au modificat programul iniţial, întinzând evenimentul pugilistic pe mai multe zile decât se anunţase iniţial, astfel că delegaţia ploieşteană, condusă de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea, a revenit acasă fără a participa şi la competiţia organizată de Federaţia Română de Box.