Derbiul experienţei, mâine, în Sala Sporturilor Olimpia!

Derbiul experienţei, mâine, în Sala Sporturilor Olimpia!

Avancronică, Baschet masculin, Liga I, Grupa a 2-a, Etapa a VI-a: CSM Ploieşti – CSO Voluntari

Campionatul Ligii I de baschet masculin a ajuns la momentul primei etape a returului, care le aduce în cale băieţilor pregătiţi de Cătălin Burlacu şi Ionuţ Ivan singura echipă din Grupa a 2-a care a vorbit despre promovare, CSO Voluntari. Programată mâine, la ora 19.30, în Sala Sporturilor Olimpia, partida se anunţă extrem de interesantă, confruntându-se două echipe care, pe lângă nucleul tinerilor, se bazează şi pe jucători cu experienţa primului eşalon, oaspeţii venind la Ploieşti cu Virgil Căruţaşu, Alexandru Neguţ sau Vlad Dumitrescu, ca să amintim numele cele mai cunoscute din tabăra ilfoveană.

CSM Ploieşti va fi în formulă completă de această dată, Burlacu, Szijarto, Adi Tudor, Santana şi Vlad Dogaru fiind apţi pentru a lupta, alături de mai tinerii componenţi ai lotului, pentru cea de-a 5-a victorie a sezonului. În partida tur, prima a acestei ediţii de campionat, băieţii noştri s-au impus în Sala „Agronomia” cu scorul de 72-60.

În etapa a VI-a, s-a jucat, deja, ieri, meciul U-BT 2 Cluj-Napoca – BC Mureş 2 Târgu Mureş, scor 61-75. Cealaltă partidă, CSU 2 Sibiu – CSU Braşov, va avea loc luni, la ora 12.00.

Clasamentu Grupei a 2-a se prezintă astfel: 1. BC Mureş 2 (4 victorii/2 înfrângeri); 2. CSM Ploieşti (4/1); 3. CSO Voluntari (3/2); 4. U-BT 2 Cluj-Napoca (2/4); 5. BC CSU 2 Sibiu (2/3); CSU Braşov (1/4).

Ca şi la meciul cu U-BT 2 Cluj-Napoca, atmosfera din momentele de întrerupere ale meciului va fi animată de majoretele din Trupa Happy Dance Junior.