Parcursul perfect continuă: juniorii 2, încă trei victorii în turneul de la Buzău!

Parcursul perfect continuă: juniorii 2, încă trei victorii în turneul de la Buzău!

Singura echipă de handbal a clubului care a avut programate meciuri oficiale în această săptămână a fost cea a juniorilor 2. Lideri ai Seriei C, cu 7 victorii în 7 meciuri, elevii lui Silviu Stănescu au participat, de joi până duminică, la primul turneu de sală, găzduit de sala LPS Buzău, şi au reuşit să-şi continue seria de succese pe linie.

Turneul s-a desfăşurat fără GSIP Moreni, echipă care, din raţiuni financiare, nu a putut participa, astfel că, în prima zi, băieţii noştri nu au evoluat, urmând ca jocul să fie omologat cu scorul de 10-0. Au urmat trei victorii obţinute pe teren, în faţa celor de la Sporting Ghimbav (vineri, 30-27), Tricolorul Breaza (sâmbătă, 29-26) şi, cea mai clară, în cel mai dificil meci de la turneu, cu ocupanta locului al 3-lea din serie, Olimpic Mizil (duminică, 36-25). Ar mai fi de precizat că, la partida cu Sporting Ghimbav, dintr-o eroare, un gol al echipei noastre a fost trecut în contul adversarilor, astfel că scorul final oficial a fost 30-27, în loc de 31-26, dar şi de remarcat faptul că golgheterul echipei noastre în acest prim turneu a fost Patrick Albu, cu 22 de goluri marcate, apetitul ofensiv fiindu-i stimulat şi de faptul că, pe parcursul turneului, în ziua meciului cu Sporting Ghimbav, şi-a sărbătorit ziua de naştere.

CSM Ploieşti – Sporting Ghimbav 30-27 (19-10)

Au evoluat: Al. Ispas, M. Oprea, A. Tănăsescu – P. Albu (8 goluri ), G. Paraschiv (8), P. Bucur (5), D. Rudai (5), V. Răducanu (2), Vl. Alici (2), Oct. Nica (1), R. Iacob, Şt. Dima, Al. Herghelegiu, Şt. Constantin, M. Iorga şi S. Dinu.

CSM Ploieşti – Tricolorul Breaza 29-26 (14-12)

Au evoluat: Al. Ispas, M. Oprea, A. Tănăsescu – P. Albu (7 goluri), I. Mereu (7), G. Paraschiv (6), P. Bucur (4), D. Rudai (3), Vl. Alici (2), V. Răducanu.

CSM Ploieşti – Olimpic Mizil 36-25 (16-11)

Au evoluat: Al. Ispas, Ad. Tănăsescu – P. Albu (7 goluri), G. Paraschiv (7), P. Bucur (6), D. Rudai (3), I. Mereu (3), Al. Pop (3), Al. Herghelegiu (2), V. Răducanu (1), Vl. Alici (1), R. Iacob (1), Şt. Constantin (1), M. Iorga (1), Şt. Dima.

În urma acestor rezultate, echipa de juniori 2 a clubului e prima în Seria C, cu victorii pe linie, şi va avea al doilea turneu în perioada 8-10 decembrie.


La acest prim turneu de sală, pentru CSM Ploieşti a evoluat şi singurul jucător care reprezintă CSM Ploieşti la Centrul Naţional de Excelenţă de la Sighişoara, interul Flaviu Ioan Mereu. Conform regulamentului, el poate avea doar două prezenţe la echipa de provenienţă în timpul sezonului regulat, dar poate participa la turneele de sală, astfel că, după ce a jucat în etapa a 5-a în meciul de la Blejoi şi în runda a 7-a, la Sfântu Gheorghe, a venit acum acasă pentru a fi prezent la partidele de la Buzău. Nu a evoluat în primele două din cauza unei accidentări, întâlnirea cu GSIP Moreni nici măcar neavând loc, din cauza forfaitului adversarilor, dar a intrat în ultimele două confruntări şi a reuşit să înscrie de 7 ori cu Tricolorul Breaza şi de 3 ori cu Olimpic Mizil. Flaviu Mereu joacă pentru CNE Sighişoara în eşalonul secund al handbalului masculin.

În această săptămână, alte două echipe de juniori ale CSM Ploieşti au programate primele turnee de sală: junioarele 1 – în intervalul 23-25 noiembrie, iar juniorii 3 – în perioada 23-26 noiembrie.