Echipa de handbal juniori 1 are primul turneu de sală, la Brazi!

Echipa de handbal juniori 1 are primul turneu de sală, la Brazi!

Echipa de handbal juniori 1 a CSM Ploieşti se pregăteşte pentru primul turneu de sală al Seriei C, programat de mâine până duminică, la Brazi. Echipa pregătită de Silviu Stănescu a încheiat turul sezonului regulat pe poziţia a 3-a a clasamentului, cu 3 victorii, o remiză şi două înfrângeri, şi are parte, în acest prim turneu, de un debut cu… o zi de pauză, apoi de confruntări cu trei dintre cele patru formaţii bucureştene din grupă: vineri, de la ora 16.00, o va întâlni pe Dinamo, sâmbătă, de la 18.00, pe CSŞ 3 Steaua, iar duminică, de la 14.00, va da piept cu liderul seriei, CSM Bucureşti, echipă cu 6 victorii din 6 posibile până în acest moment.

La finalul turului, clasamentul Seriei C arată astfel: 1. CSM Bucureşti 17 puncte; 2. Viitorul Piteşti 14 puncte; 3. CSM Ploieşti 11 puncte; 4. Dinamo Bucureşti 10 puncte; 5. CT Media Bucureşti 9 puncte; 6. CS Brazi 2 puncte; 7. CSŞ 3 Steaua Bucureşti.

Al doilea turneu de sală la nivelul juniorilor 1 va avea loc în perioada 1-3 decembrie. CSM Ploieşti va juca atunci cu celelalte trei echipe din serie: CT Media Bucureşti, CS Brazi şi CS Viitorul Piteşti.