Prima victorie stagională în Liga I pentru echipa de baschet senioare!

Prima victorie stagională în Liga I pentru echipa de baschet senioare!

Echipa de baschet senioare a CSM-CSŞ Ploieşti a reuşit, astăzi, prima victorie a sezonului, în faţa Sportului Studenţesc. Desfăşurată în Sala „Olimpia” şi contând pentru etapa a 3-a a Ligii I, partida le-a revenit fetelor antrenate de Loredana Munteanu şi Corina Savu cu scorul de 71-67 (17-8, 20-18, 11-23, 23-18).

A fost o partidă în care ploieştencele au lăsat impresia că se vor impune la pas după ce au condus pe parcursul primei reprize la 10-15 puncte, dar au avut de tras în partea secundă, când le-au permis oaspetelor să revină şi, chiar, să conducă la diferenţă minimă pe tabela de marcaj. Din fericire, ultimul sfert a fost abordat atent şi, după câteva minute foarte bune, în care scorul a ajuns de la 60-59 (minutul 35) la 71-62 (minutul 38), victoria a fost asigurată.

Pentru formaţia noastră, au evoluat: Lorena Stănică (23 puncte), Claudia Dinu (13), Cristiana Popa (13), Ştefania Ionescu (10), Ruxandra Mihai (5), Cătălina Tănasă (4), Bianca Badea (2), Andreea Dumitru (1), Corina Popa, Antonia Paşca, Claudia Ştefan şi Elena Andrei.

Fetele au un bilanţ de o victorie şi o înfrângere, în contextul în care meciul din prima rundă, cu CSTBv Olimpia 2 Braşov, a fost amânat pentru 23 noiembrie, iar în etapa următoare vor juca în deplasare, la ACS BC Sirius 2 Tg. Mureş.

Galerie foto: