Echipa de minihandbal băieţi a participat la Cupa „Kids Joy”!

Echipa de minihandbal băieţi a participat la Cupa „Kids Joy”!

Echipa de minihandbal băieţi a CSM Ploieşti a participat, sâmbătă şi duminică, la Vaslui, la Cupa „Kids Joy”, competiţie la startul căreia s-au aflat, la masculin, 6 echipe. Puştii antrenaţi de Ramona Ştefan au disputat, în total, patru partide, cu Happy Kids Medgidia, Transilvania Braşov, Kids Joy Vaslui şi LPS Piatra Neamţ, însă, aşa cum se obişnuieşte la acest nivel de vârstă, scorul a contat mai puţin. La fel ca şi la festivalul de handbal rezervat an de an sportivilor de la această categorie, scopul turneelor este acela de a le oferi copiilor competiţie, de a aplica în jocuri ceea ce lucrează la antrenamente şi de a se bucura de întrecerea cu adversarii.

La final, toate echipele au primit diplome şi cupe de participare, prezenţa la turneu fiind întregită şi de o seară „disco” propusă de organizatori sâmbătă spre duminică.

Lotul care a făcut deplasarea la Vaslui a fost format din: Teodor Enache, Andrei Pop, Alexandru Popescu, Gabriel Roşu, Ştefan Iliescu-Ion, Ştefan Răducanu, Răzvan Niculaie, Alvaro Ciobanu, Alan Antău, Rareş Bucur, Eduard Romee, Mihai Duţă, Gabriel Ionescu, David Neagu, Andrei Niţă şi Nicolas Milea.