Fotbal: o victorie şi trei înfrângeri în weekend!

Fotbal: o victorie şi trei înfrângeri în weekend!

Patru dintre cele cinci echipe de fotbal juniori ale CSM Ploieşti au avut programate meciuri oficiale în weekend, reuşind să înregistreze o singură victorie, la nivelul juniorilor C. Celelalte trei formaţii, de juniori republicani A şi B, şi de juniori E, au pierdut confruntările cu AFC Astra Ploieşti.

După etapa preliminară, cele două echipe ce combat pe plan naţional, la nivelul republicanilor A şi B, au fost repartizate în Seria a 2-a a Campionatului Naţional, iar sâmbătă au disputat prima etapă din această fază. Ambele au jucat în deplasare, la AFC Astra Ploieşti, şi au pierdut cu acelaşi scor, 1-4. În etapa a 2-a, ambele echipe ale CSM Ploieşti vor juca tot în deplasare, sâmbătă, 21 octombrie, la LPS Focşani.

La nivel judeţean, echipa de juniori E, pregătită de Marcel Catinca, a pierdut cu 9-0 meciul susţinut pe teren propriu, în compania echipei AFC Astra Ploieşti. În etapa a 5-a, copiii vor juca în deplasare, la ACS Băicoi.

Singura victorie a fost obţinută de echipa de juniori C, pregătită de Mihai Nicolescu. Aceasta s-a impus cu 2-1 la CSO Plopeni, într-un meci contând pentru etapa a 9-a din Seria I. În runda următoare, CSM Ploieşti va juca pe teren propriu cu ACS Petrolul ’52 Ploieşti.

Juniorii D, pregătiţi de Florian Nicolae, au stat în această etapă şi vor juca, sâmbătă, pe teren propriu, cu Viitorul Comarnic.