Armăsarul Bădie VF a câştigat „Premiul Agriculturii”!

Armăsarul Bădie VF a câştigat „Premiul Agriculturii”!

Hipodromul Ploieşti a găzduit, astăzi, o nouă reuniune oficială de trap, în cadrul căreia cea mai interesantă cursă a fost „Premiul Agriculturii”. Vă reamintim că, fiind prima reuniune oficială după Derby-ul de Trap al României, ar fi trebuit să se ţină şi „Premiul de Consolare”, cursă rezervată cailor de 4 ani care au participat în derby, mai puţin câştigătorului Star Nobel, dar, cum Vraja Verii nu a fost înscrisă, regulamentul nu permitea desfăşurarea unei curse cu mai puţin de cinci cai.

Prin urmare, „Premiul Agriculturii” a devenit cea mai interesantă cursă a zilei şi i-a revenit armăsarului Bădie VF, avându-l în sulky pe Marian Costache. Câştigătorul a intrat în posesia celui mai mare premiu în bani acordat astăzi, 1.440 lei, precum şi a unei cupe şi a unei diplome, premierea fiind făcută de unul dintre cei mai cunoscuţi driveri din istoria Hipodromului, Nicolae Nicolae, zis „Palău”, de două ori câştigător al Derby-ului de Trap al României, în 1981, cu Rodion, şi 1992, cu Ortoza.

În celelalte curse de astăzi, s-au impus Zi-Zi (Premiul Joben), Beatrice VF (Premiul Jurista) şi Famous Foto (Premiul Jana).

La reuniunea de astăzi au asistat circa 300 de spectatori.

Rezultatele oficiale ale reuniunii au fost următoarele:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Galerie foto: