Toate echipele de fotbal juniori au avut meciuri în weekend

Toate echipele de fotbal juniori au avut meciuri în weekend

Toate cele cinci echipe de fotbal juniori ale CSM Ploieşti au avut programate meciuri în weekend, bilanţul fiind de o victorie, o remiză şi trei înfrângeri.

Echipa de juniori I, pregătită de Marian Nicolae, a pierdut cu 3-2 meciul contând pentru etapa a 8-a a Seriei a 18-a, de la CSŞ Braşovia Braşov. În runda următoare, băieţii vor evolua, sâmbătă, tot în deplasare, la FCM Târgovişte.

Echipa de juniori II, antrenată de Dragoş Negraru, a jucat tot pe terenul CSŞ Braşovia Braşov şi a obţinut un rezultat de egalitate, scor 2-2. Sâmbătă, în etapa a 8-a a Seriei a 18-a, CSM Ploieşti va juca la FCM Târgovişte.

Cele trei formaţii care joacă pe plan judeţean au înregistrat o victorie şi două înfrângeri.

Juniorii C, pregătiţi de Mihai Nicolescu, au câştigat cu 4-1 meciul de pe teren propriu cu CS Brazi, contând pentru etapa a 6-a a Seriei I. În etapa următoare, ei vor juca în deplasare, la Petrolul Ologeni.

Juniorii D, pregătiţi de Florian Nicolae, au pierdut cu 16-0 meciul susţinut la Petrolul Ploieşti. La finalul săptămânii, vor juca pe teren propriu, cu Hagianu Mircea junior Câmpina.

În fine, juniorii E, antrenaţi de Marcel Catinca, au debutat în campionatul judeţean cu un eşec, scor 0-8, pe terenul Viitorului Mizil. În etapa a II-a, CSM Ploieşti va evolua pe teren propriu în compania echipei ACS Petrolul ’52 Ploieşti 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.