Junioarele 4 de la CSM Ploieşti, locul al IV-lea la Cupa „CSM Bucureşti” la handbal!

Junioarele 4 de la CSM Ploieşti, locul al IV-lea la Cupa „CSM Bucureşti” la handbal!

Echipa de handbal junioare 4 a CSM Ploieşti, pregătită de Georgeta Opincariu, a participat, astăzi, la Cupa „CSM Bucureşti”, competiţie la care alături de două formaţii ale grupării organizatoare, au mai participat Vulturii Bucureşti, Activ CSO Plopeni şi ACS Unirea Dobroieşti.

Fetele noastre au câştigat primul meci cu ACS Unirea Dobroieşti, scor 28-13, apoi au pierdut strâns, cu 12-14, confruntarea cu CSM Bucureşti B, în care s-au născut ceva discuţii legate de arbitraj, în condiţiile în care fluierul a trecut la un antrenor din tabăra organizatoare. În urma acestor rezultate, elevele Georgetei Opincariu au disputat finala mică a turneului, cu Vulturii Bucureşti, pe care au cedat-o cu 7-13, ocupând, astfel, poziţia a 4-a în clasamentul final.

Lotul de jucătoare folosit de CSM Ploieşti la turneu a fost următorul: Andreea Chiriţă, Anastasia Toma, Theodora Stere, Alessia Stroe, Bianca Voicilă, Diana Ilie, Georgiana Badea, Medeea Zafiris, Enryka Bodijar, Ramona Gavrilă, Bianca Stanciu, Ştefania Ghiţă, Alexia Niţă, Teodora Bucur, Tiana Epure, Bianca Rădulescu şi Nico Dressnandt

Leave a Reply

Your email address will not be published.